Group Training

Group Training

Synrgy Sports Performance is een Personal Training Gym waarin we al onze kennis delen met elkaar, elkaar onderling motiveren en stimuleren om het maximale uit je trainingen te halen. Om het maximale uit het leven te halen door je lichamelijk en mentaal fitter en sterker te voelen dan ooit tevoren.

Er is 1 harde regel: Wees bereid om alles te geven tijdens de training!

Synrgy Sports Performance is een Personal Training Gym waar je met elkaar kunt trainen op een locatie die alles biedt om je fysieke maar ook mentale doelstellingen te behalen. Het maakt niet uit wat je niveau is, iedereen traint op zijn of haar niveau en iedereen zal je motiveren en stimuleren om progressie te maken. Uiteindelijk zijn of worden we allemaal ervaringsdeskundigen en kunnen we elkaar helpen.

De trainingen zijn een mix van crossfit, bodybuilding, HIIT en hybrid trainingen. Je doorloopt alles op eigen niveau en we laten je niks doen wat jij (NOG) niet aankan. 1 van onze motto’s/regels, je zult nooit zeggen dat je iets niet kan, mar altijd dat je iets NOG niet kan. Maar je zult er komen!

couple-workingout-watermark