Over Ons

Over SYNRGY

Wie zijn wij

Synrgy Sports Performance is een exclusieve Personal Training gym in Baarn. Ons doel is om ‘life & performance changing’ te zijn voor onze cliënten. Wij streven naar het behalen van realistische, maar vooral ook uitdagende en duurzame resultaten bij onze cliënten. Ons team bestaande uit fysiotherapeuten en kwalitatief uitstekende personal trainers hebben enorm veel passie, kennis en gedrevenheid die we graag delen met onze cliënten.

Wij zijn 110% gedreven en vastberaden om het resultaat van onze cliënten te behalen. Onze cliëntengroep bestaat uit een grote variëteit aan mensen, van mensen die wil afvallen, fitter worden of strakker. Maar waar we ook heel veel mee werken zijn mensen die pijnvrij willen bewegen en sporters die beter willen presteren in hun sport. We hebben enorm veel ervaring om mensen beter te laten bewegen zodat ze optimaal kunnen presteren.

Synrgy werkt uitsluitend met hoog gemotiveerde cliënten, Synergy onstaat immers met 2 gedreven partijen 😉 Weet dat wij iedereen helpen ongeacht het fitheids en/of ervaringsniveau. Als je gemotiveerd en bereid bent om hard te werken ben je bij ons.

welkom!

couple-workingout-watermark