Golf

Golf

logogolf
golf logo2

Voor een goede swing, heb je rotatiekracht, balans, flexibiliteit en dynamische stabiliteit nodig die zich omzet in atletische swingbeweging. Onze training programma’s helpen je al deze skills te ontwikkelen en te verbeteren.

Group Training

In een groep van circa 6-8 personen ga je 6 weken lang 2 keer per week gezamenlijk aan bovenstaande skills werken om de basis van je atletisch vermogen te verbeteren. Incl basis screening.

Level 1 Fundamentals
Level 2 Rookie
Level 3 Amateur
Level 4 Pro
Level 5 Master

Bovenstaande levels worden aangeboden aan verschillende target groups:

  • Jeugd / Talentontwikkeling Level 1-5
  • 55+ / Beweeg beter en vooral pijnvrij Level 1-3
  • Recreatief / Toch nog een paar puntjes zakken in de handicap Level 1-4
  • Competitie / Maximaal presteren richting top golf Level 3-5

Personal Training

Na een uitgebreide swing en fysieke screening ga je 1 op 1 aan de slag met met een personal trainer en/of fysiotherapeut om je atletisch vermogen te verbeteren. Fysieke training en zeer effectieve behandelmethodes worden gecombineerd om maximaal rendement te halen in korte tijd. Ook gaan wij samen met jouw golf pro bespreken en overleggen wat wij vinden dat er fysiek moet gebeuren, waar je fysieke beperkingen en/of kansen liggen.

Werk met ons samen om meer power en daarmee hogere clubsnelheid in je swing te ontwikkelen voor langere en constantere drives en ijzerslagen terwijl je risico’s voor blessures en pijntjes afnemen.
Onze diensten zorgen voor betere prestaties op 18 holes recreatief, op een maandbeker maar zeer zeker op weg naar de Tour of een groen jasje. Alle golfers ongeacht leeftijd of niveau zullen continu geëvalueerd worden. Beweegpatronen, blessuregevoeligheid gerelateerd aan de swing en vermogen om power en snelheid om te zetten in de swing wordt bekeken. Doorloop onze Group training levels of ga voor een taylor made personal training traject voor een top performance.